Παναθηναϊκός: Στο «μικροσκόπιο» του Ρόκα ο Λουίς Πέρεθ (vid)

Παναθηναϊκός: Στο «μικροσκόπιο» του Ρόκα ο Λουίς Πέρεθ (vid)

Ο Λουίς Πέρεθ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζει ο Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού.

O Παναθηναϊκός μετά τις αποχωρήσεις των Βαγιαννίδη και Αποστολάκη, αλλά και την αναμονή στην περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Γιόχανσον έχει ξεκινήσει να ψάχνει δεξί μπακ στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ασχολείται με μια αρκετά δύσκολη περίπτωση. Ο λόγος για τον Λουίς Πέρεθ, έναν από τους καλύτερους πλάγιους αμυντικούς στη Segunda Division της Ισπανίας, με 3 ασίστ σε 31 επίσημα ματς την φετινή σεζόν, μέχρι το lockdown στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Πέρεθ είναι ένας παίκτης που πρόσφατα γράφτηκε και για την ΑΕΚ και πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, που θα του δώσει ευκαιρία να αγωνιστεί στη La Liga. Ο δεξιός μπακ της Τενερίφης είναι πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό για αυτό ακριβώς τον λόγο, αφού αυτό είναι το όνειρο του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως έχει ήδη απορρίψει προσεγγίσεις από σύλλογο της Championship και της Δανίας, που του προσέφεραν πάρα πολύ καλές αποδοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ