Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ζεστός» ο Παναθηναϊκός για Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός δεν το βάζει κάτω για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να «ανάβει» φωτιές με ένα repost στο Instagram.

«Ζεστός» ο Παναθηναϊκός για Αϊτόρ | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τβέντε στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πράσινοι παρά τις δυσκολίες παραμένουν στο «κόλπο» για τον Αϊτόρ, παρά το «μπάσιμο» που φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού όπως η Μπεσίκτας. Η τούρκικη ομάδα είναι αυτή που έχει δείξει και το πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Ρόκα.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον Παναθηναϊκό και τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να έχουν κάνει την κίνηση τους, παρά την οικονομική ευχέρεια της Μπεσίκτας που σαφώς και μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του παίκτη.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Αϊτόρ έβαλε φωτιές με ένα repost που έκανε στο Instagram και το κατέβασε σχεδόν αμέσως, με πολλούς ανθρώπους όμως να έχουν δει το story του.

Δείτε την ανάρτηση του: