«Παραμονεύει» για Ινσούα ο Ολυμπιακός

«Παραμονεύει» για Ινσούα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Εμάνουελ Ινσούα, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να απασχολήσει στο μέλλον τους Πειραιώτες.

Ο Εμάνουελ Ινσούα μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν, όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά προς το παρόν, με τον παίκτη να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με το τριφύλλι, έχει βάλει στο κόλπο της απόκτησης του και τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως μπορεί να ασχοληθεί με την περίπτωση του Αργεντινού μπακ υπό προϋποθέσεις.

Οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον 29χρονο μπακ, όμως αυτό θα γίνει ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση πώλησης του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος απασχολεί τη μισή Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ινσούα έχει άμεση σχέση με τον Τσιμίκα και τον Κούτρη και αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του αυτό θα γίνει για να καλύψει το κενό του Λεονάρντο Κούτρη και όχι του Τσιμίκα.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θέλουν ουσιαστικά τον Ινσούα για τον Νο. 2 αριστερό μπακ στο ρόστερ τους, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη που είχε στο πρόσωπο του Κούτρη, με τον άτυχο Έλληνα μπακ να τραυματίζεται και σοβαρά στο γόνατο κατά τον δανεισμό του στη Μαγιόρκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ