ΑΕΚ: Στη λίστα της Φροζινόνε ο Βέρντε

ΑΕΚ: Στη λίστα της Φροζινόνε ο Βέρντε

Στο στόχαστρο της Φροζινόνε, που παλεύει για να ανέβει στη Serie A, φαίνεται πως είναι ο Ντανιέλε Βέρντε σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται πως έχει στα υπόψιν της η Φροζιζόνε. Η ομάδα στην οποία μάλιστα προπονητής είναι ο Αλεσάντρο Νέστα, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Serie B και ελπίζει βάσιμα σε άνοδο όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Αν λοιπόν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο, στόχος της είναι να ενισχυθεί σημαντικά και ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχει στη λίστα της, είναι ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ. Η ιστοσελίδα «Seriebnews.com» αναφέρει συγκεκριμένα πως: «η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Αν τα καταφέρει θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή η ομάδα: τον Ντανιέλε Βέρντε».

Ο Βέρντε είχε αγωνιστεί για κάποιους μήνες, τη σεζόν 2015/16 στη Φροζιζόνε, όταν ήταν τότε 20 ετών. Πλέον οι Ιταλοί γράφουν πως: «χρόνια μετά ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία. Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι απλή. Αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο μπορεί να παίξει ρόλο».

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούν να ισχύσουν αν και εφόσον η ομάδα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, οπότε υπάρχει ακόμη δρόμος, ενώ θυμίζουμε πως ο Βέρντε δεσμεύεται με την ΑΕΚ ως το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ