Ολυμπιακός: Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ19 (pics)

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ19 (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο γήπεδο που βρίσκεται πίσω από το ΣΕΦ, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα - Επιστρέφουν σιγά σιγά και οι Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14.

Στις προπονήσεις επέστρεψε η Κ19 του Ολυμπιακού, με την ομάδα Νέων του πειραϊκού συλλόγου να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid-19.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν προπονήθηκαν στο Ρέντη, αλλά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο που υπάρχει στο ΣΕΦ, για να μην είναι κοντά στην πρώτη ομάδα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει στο γήπεδο που βρίσκεται πίσω από το ΣΕΦ όλες τις απαραίτητες εργασίες, για να μπορεί να φιλοξενήσει τις ομάδες της Ακαδημίας. Οι παίκτες της Κ19, λοιπόν, την Τρίτη (26/5) επέστρεψαν στη δράση και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στον Ιούνιο. Από αύριο μπαίνουν σταδιακά οι Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14, ενώ οι ομάδες μικρότερων ηλικιών δεν θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα, που αφορούν τις αποστάσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις μικρότερες ομάδες. Οι Πειραιώτες τηρούν όλα τα μέτρα και επιστρέφουν με ασφάλεια στην αγωνιστική δράση.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού μάλιστα είναι από τις πρώτες που πιάνουν δουλειά, γεγονός που δείχνει και τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είναι σημαντικό μάλιστα να τονίσουμε ότι όλοι οι παίκτες, αλλά τα στελέχη της Ακαδημίας: προπονητές και φροντιστές, πέρασαν από τα ειδικά τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία μάλιστα γίνονται κάθε 7 μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ