Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και το… ψηστήρι σε Ομάρ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και το… ψηστήρι σε Ομάρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνομίλησε με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, εκφράζοντάς του την επιθυμία του για να τον έχει και την επόμενη σεζόν μαζί του.

Το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας να συνεχίζονται.

Ο Νορβηγός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο λιμάνι.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, σύμφωνα με το Φως, έχει ενεργοποιηθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να… ψήσει τον Ομάρ να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει μία από τις σταθερές και της επόμενης σεζόν. Με τον Πορτογάλο να έχει μεταφέρει στον παίκτη την επιθυμία του να τον έχει μαζί του και του χρόνου.

Ο ίδιος ο Ομάρ επανέλαβε και στον προπονητή ότι εκείνο που θέλει περισσότερο είναι να τα βρει με τη διοίκηση και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, στον οποίο είναι εκ των αρχηγών και η αμοιβαία επιθυμία ίσως παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ