Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Οφοέντου (vid)

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Οφοέντου (vid)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τσίκο Οφοέντου.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν, όμως παράλληλα κοιτάζει και τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Ο Δικέφαλος του βορρά λοιπόν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ για τη νέα χρονιά και ένας από τους παίκτες που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς φαίνεται πως είναι και ο Τσίκο Οφοέντου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «Ajansspor», ο ΠΑΟΚ και η Λουντογκόρετς ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός εξτρέμ φέρεται να απασχολεί κι άλλες ελληνικές ομάδες, οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ τονίζεται πως τόσο ο ΠΑΟΚ αλλά και η Λουντογκόρετς έχουν κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του.

Ο Οφοέντου τη φετινή σεζόν στην ομάδα από το Ισραήλ και υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς, είχε 21 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ, στην κορυφαία ίσως χρονιά της καριέρας του, που του ανοίγει και τον δρόμο για μια καλή μεταγραφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ