Γκιγιέρμε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021, θα δούμε τι θα γίνει…»

Γκιγιέρμε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021, θα δούμε τι θα γίνει…»

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί με τα χρώματα της Σελεσάο.

Ο Γκιγιέρμε ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην αρχική 11άδα, αλλά έγινε ένας από τους ηγέτες των Πειραιωτών.

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και την αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος μιλώντας στην πατρίδα του αναφέρθηκε στην «ερυθρόλευκη» περιπέτεια που βιώνει, αλλά και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην πειραϊκή ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν έρθει η ώρα θα αναλύσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει για το μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ενώ επισήμανε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τον Ολυμπιακό και την κατάστασή του: «Βρισκόμουν σε μια υπέροχη φάση και περίοδο. Σε μια μοναδική κατάσταση, σημειώνοντας γκολ, μερικά από τα οποία πολύ σημαντικά, όπως στο Champions League. Μια διοργάνωση στην οποία πάντα ονειρευόμουν να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε στην δράση, να παίζω με τον ίδιο τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα. Με ένα γκολ, θα ήμουν ακόμη περισσότερο χαρούμενος».

Την επάνοδο στην δράση: «Βλέπω με θετικό μάτι την επιστροφή. Από την στιγμή που οι υπεύθυνοι στην ελληνική Κυβέρνηση λένε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχουν κρούσματα, είμαι χαρούμενος. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο νωρίς γίνεται. Μόνο προπονήσεις και όχι αγώνες, είναι κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες δεν το έχουν συνηθίσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σίγουρα θα παίρνονται τα αναγκαία μέτρα. Στην Ελλάδα πήραν νωρίς μέτρα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου».

Το μέλλον του: «Είμαι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι φοβερή εμπειρία. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Φέτος για παράδειγμα ήταν ο ιός και κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία, ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω το τι είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσοι είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει».

Την Κορίνθιανς: «Από τότε που έφυγα, έχω λάβει αγάπη από τους οπαδούς μέσα από τα social media. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η προτεραιότητά μου, καθώς πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Όμως όταν θα γυρίσω στη Βραζιλία, ανεξάρτητα από το πού θα είμαι, θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά αν η Κορίνθιανς έδειχνε ενδιαφέρον, θα το έβλεπα με πολύ θετικό τρόπο».

Την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας: «Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται την Εθνική της χώρας του. Εγώ το έχω ακόμα αυτό το όνειρο. Μπορεί να είναι μακρινό, αλλά κανείς δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Θέλω να τα καταφέρνω καλά με το κλαμπ μου, με τον Ολυμπιακό και να κληθώ για πρώτη φορά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Ίσως όμως μια μέρα να εκπληρώσω το όνειρό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ