Ολυμπιακός: Δικός του ο 17χρονος Αποστολόπουλος

Ολυμπιακός: Δικός του ο 17χρονος Αποστολόπουλος

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και κάνει δικό του τον νεαρό αριστερό μπακ, Απόστολο Αποστολόπουλο, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Σημαντική επένδυση για το μέλλον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και έκανε δικό του τον νεαρό, Απόστολο Αποστολόπουλο, έναντι ποσού που κυμαίνεται από 50 έως 100 χιλιάδες ευρώ, με τους Σερραίους να διατηρούν και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Πρόκειται για ένα παιδί που θεωρείται πολύ σπουδαίο ταλέντο, αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ και τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα κλείσει τα 18 του χρόνια. Ο Αποστολόπουλος ήταν στο στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Ολλανδικής Βίλεμ, με τη δεύτερη μάλιστα να τον καλεί στην Ολλανδία τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά την υπόθεσή του να… κολλάει ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του και μένει να δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσει με την πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Θυμίζουμε πως και ο Τσιμίκας είχε αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπως συμβαίνει και με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος είχε τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας την περσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ