«Στην Αθήνα για Τσιμίκα η Νις»

«Στην Αθήνα για Τσιμίκα η Νις»

Η Equipe αναφέρει ότι άνθρωπος της Νις βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη γαλλική ομάδα.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο πλέον περιζήτητος Έλληνας ποδοσφαιριστής με τις ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να κάνουν «ουρά» για να τον κάνουν δικό τους. Σύλλογοι από την Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1 έχουν βάλει στο «μάτι» τον Έλληνα μπακ μετά την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί και μοιάζει δύσκολο να μην πουληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λιστα με τους ενδιαφερόμενους για τον Τσιμίκα είναι η Νις, η οποία και επιδιώκει να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό και σύμφωνα με την Equipe ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ζουλιέν Φουρνιέ, βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Η Νις είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, ενώ τονίζεται στο δημοσίευμα πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μαρσέιγ.

Φέτος ο Τσιμίκας πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 37 συμμετοχές και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Για την απόκτησή του έχουν γραφτεί το τελευταίο εξάμηνο πως ενδιαφέρονται ένα σωρό ομάδες, όπως οι Νάπολι, Μπέτις, Ίντερ, Λίβερπουλ, Λάτσιο, Λέστερ, Τότεναμ, Ρέιντζερς, Σέφιλντ, Γαλατά, Φενέρ, Λοκομοτίβ, Πόρτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει «δέσει» τον Τσιμίκα μέχρι και το 2022, ενώ δεν διαπραγματεύεται με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ