«Ο Βαγιαννίδης είπε όχι σε Μάντσεστερ Σίτι, ΛΑΣΚ, ΠΑΟΚ και Μονακό για την Ίντερ»

«Ο Βαγιαννίδης είπε όχι σε Μάντσεστερ Σίτι, ΛΑΣΚ, ΠΑΟΚ και Μονακό για την Ίντερ»

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης, που συμφώνησε με την Ίντερ, είχε απαντήσει αρνητικά σε Σίτι, ΛΑΣΚ, ΠΑΟΚ και Μονακό για τους νερατζούρι

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης περιμένει να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιο του στην Ίντερ, το οποίο θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ σε ετήσιες αποδοχές.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα PassioneInter.com, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ιταλικής ομάδας, απομένουν τα τυπικά, ενώ αποκαλύπτει τις ομάδες που απέρριψε ο Έλληνας μπακ προκειμένου να αγωνιστεί στην Ίντερ.

Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ένα σωρό προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και τον ΠΑΟΚ, στους οποίους και είπε «όχι» ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο 19χρονος αμυντικός έχει απορρίψει προτάσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη ΛΑΣΚ Λιντς, τον ΠΑΟΚ και την Μονακό, ενώ όπως αναφέρεται αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με το ιταλικό σύνολο και στη συνέχεια να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ