Ο Κρίστιτσιτς «ψήνει» τον Μλαντένοβιτς για ΑΕΚ

Ο Κρίστιτσιτς «ψήνει» τον Μλαντένοβιτς για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει διακαώς τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και για αυτό τον λόγο έχει βάλει και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να «ψήσει» τον Σέρβο μπακ.

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για την ενίσχυση της στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ίλια Ίβιτς και την Ένωση να κάνουν οτι περνάει από το χέρι τους για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος είναι ο μεγάλος στόχος για να αντικαταστήσει τον Νίκλας Χουλτ, όμως η ΑΕΚ του προσφέρει 350.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια και ο Μλαντένοβιτς εμφανίζεται να έχει πέσει στις 450.000 ευρώ από τις 550.000 που ζητούσε αρχικά. Παρόλα αυτά ακόμα υπάρχει μια διαφορά σημαντική για να κλείσει το deal με την πλευρά της Ένωσης να προσπαθεί να τον πείσει και με πιο άμεσους τρόπους.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι φέρονται να έχουν βάλει τον συμπατριώτη του Μλαντένοβιτς, Νέναντ Κρίστιτσιτς να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του. Ο Σέρβος μέσος έχει αρχίσει το «ψηστήρι» στον συμπατριώτη του και στην ΑΕΚ περιμένουν άμεσα αποτελέσματα σχετικά με την απόφαση του Μλαντένοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ