«Η Νάπολι δίνει 14 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20»

«Η Νάπολι δίνει 14 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η Νάπολι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα που θα «αγγίζει» τα 14 εκατ. ευρώ, με τους Πειραιώτες όμως να θέλουν 20.

Ο Κώστας Τσιμίκας απασχολεί τη… μισή Ευρώπη, μετά την εκπληκτική χρονιά που διανύει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μπακ έχει εκτοξεύσει την αξία του με ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου να περιμένουν στη… γωνία για να τον αποκτήσουν.

Μια από αυτές φυσικά είναι και η Νάπολι, η οποία ενδιαφέρεται για τον Τσιμίκα από τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τα βρει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του. Οι παρτενοπέι θέλουν τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων διακαώς για το αριστερό άκρο της άμυνας τους, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται να μην υπολογίζεται ο Φαουζί Γκουλάμ.

Ο Τσιμίκας αποτελεί από τον Γενάρη τον Νο. 1 στόχο της Νάπολι, η οποία έχει επανέλθει για την απόκτηση του και θέλει να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει μάλιστα σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, οι «παρτενοπέι» έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Έλληνα διεθνή του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί τονίζουν ότι η Νάπολι προσφέρει μέχρι 14 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα, ένα ποσό που σαφώς και δεν καλύπτει τα «θέλω» των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

«Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να πουλήσει με τη ρήτρα των 20 εκατ. Ευρώ, αλλά ο αθλητικός διευθυντής Τζουντόλι εργάζεται με τον σύλλογο προκειμένου να ρίξει την τιμή σε ένα ποσό όχι πάνω από τα 14 εκατ.», τονίζουν οι Ιταλοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ