Παναθηναϊκός: Μειώθηκε στην Εφέσεων το πρόστιμο απ’ το ματς με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Μειώθηκε στην Εφέσεων το πρόστιμο απ’ το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μειώθηκε το πρόστιμο του Παναθηναϊκού, από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου του είχε επιβληθεί πρόστιμο 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτό το «πράσινο» αίτημα και επέβαλε στο «τριφύλλι» για τη χρήση λέιζερ σε αντιπάλους, συνθήματα και άναμμα πυρσών πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Εξαφάνισε την εκκαλουμένη με αριθμ. 100/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά το κεφάλαιο που αφορά το ύψος της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σε βάρος της εκκαλούσας και ως προς τον καθορισμό συνολικής χρηματικής ποινής. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

α) χρηματική ποινή 5.000 € για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 1 περ. α, β και γ του ΠΚ της ΕΠΟ, ήτοι για τη χρήση λέιζερ σε βάρος αντίπαλων ποδοσφαιριστών, ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και εκφώνηση υβριστικών συνθημάτων και

β) χρηματική ποινή 5.000 € για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2α και β του Π.Κ, δηλαδή για άναμμα πυρσών, βεγγαλικών και κροτίδων, πράξη την οποία τέλεσε κατ’ εξακολούθηση και καθ’ υποτροπήν.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό 7.500 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ