Ντι Μάρτζιο: «Ολυμπιακός και Νις τα βρίσκουν για Τσιμίκα»

Ντι Μάρτζιο: «Ολυμπιακός και Νις τα βρίσκουν για Τσιμίκα»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλουίτζι Ντι Μάρτζιο, η Νις είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα.

Οι Γάλλοι έγραψαν σήμερα για έντονο παιχνίδι της Νις για τον Τσιμίκα, με τον γαλλικό σύλλογο να έχει μπει… σφήνα στην περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ. Και από την Ιταλία έρχονται να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός και η Νις βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Τσιμίκα. Ωστόσο, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο ομάδες πάνε για μια συμφωνία οχτώ εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που μοιάζουν λίγα σε σχέση με αυτά που κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον ακραίο του, με τον Ντι Μάρτζιο, πάντως, να επισημαίνει ότι υπάρχουν αρκετά μπόνους στο deal.

Η Νις έχει ιδιοκτήτη τον Άγγλο, Τζιμ Ράτκλιφ και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες σκοπεύει να προσφέρει πολλά περισσότερα χρήματα από τα οχτώ εκατομμύρια που γράφονται στο ιταλικό ρεπορτάζ.

Επιπλόεν, ο Ντι Μάρτζιο επισημαίνει ότι η Νάπολι είχε στόχο τον ποδοσφαιριστή, αλλά η Νις φαίνεται πως θα είναι η μεγάλη… νικήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ