Τέλος ο Δώνης μετά τα πλέι οφ – Του έστειλε επιστολή ο Αλαφούζος

Τέλος ο Δώνης μετά τα πλέι οφ – Του έστειλε επιστολή ο Αλαφούζος

Με επιστολή του ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Δώνη πως επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία τους μετά τα πλέι οφ.

To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Οι σχέσεις Αλαφούζου – Δώνη είχαν φτάσει στο χειρότερο σημείο τους το τελευταίο διάστημα, η ρήξη έμοιαζε αδύνατον να γεφυρωθεί και οι δρόμοι τους χωρίζουν, έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

O Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημερώνει πως η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ και η ομάδα θα πορευτεί στη νέα χρονιά με νέο προπονητή στον πάγκο.

Μια κίνηση, φυσικά, που στέλνει την ομάδα χωρίς την κατάλληλη… ηρεμία για τα δέκα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, από τη στιγμή που θα βρίσκεται στον πάγκο ένας προπονητής ο οποίος απλά θα περιμένει το φινάλε για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον σύλλογο.

Στην επιστολή ο Αλαφούζος εξηγεί μια σειρά από λόγους που επιθυμεί να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους μετά τα πλέι οφ και επί της ουσίας ζητάει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να μην πληρωθεί η ρήτρα που υπάρχει σε περίπτωση που διώξει το τεχνικό τιμ πριν τη λήξη της σύμβασης, δηλαδή το καλοκαίρι του 2021.

Μένει να δούμε αν αυτό θα το αποδεχτεί ο Γιώργος Δώνης ή ακόμα – ακόμα αν θα επιλέξει τη λύση της παραίτησης, κάτι που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ