Ολυμπιακός: Μετά τα 4 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έρχεται το… ρεπό

Ολυμπιακός: Μετά τα 4 γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έρχεται το… ρεπό

Στο οικογενειακό διπλό που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» το πρωί του Σαββάτου (30/5) επετεύχθησαν 4 γκολ, ενώ την Κυριακή (31/5) ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή 7 Ιουνίου (19:30) είναι στο μυαλό όλων στον Πειραϊκό σύλλογο και στόχος είναι η νίκη για να μπει στα play off της Super League με το δεξί η ομάδα.

Σήμερα Σάββατο (30/5) το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον αγώνα προπονητικού χαρακτήρα να λήγει 3-1. Με αυτό το δίτερμα λοιπόν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για αυτή την εβδομάδα, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να δίνουν ξανά ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τη Δευτέρα (1/6).

Και αυτό διότι ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό σε όλους τους ποδοσφαιριστές την Κυριακή (31/5). Εδώ που τα λέμε χρειάζεται ένα διάλειμμα, διότι 2,5 μήνες αποχής από την ποδοσφαιρική δράση είναι πολλοί. Και εγκυμονούν κίνδυνοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει επακριβώς τον σωστό τρόπο με τον οποίο προπονεί τους παίκτες του, χωρίς εκείνοι να καταπονηθούν και να βγάλουν προβλήματα τραυματισμών. Για να γίνει καλά αυτό, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί την παρούσα χρονική περίοδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ