Λάρσον: «Να ξεκινήσουμε με νίκη τα πλέι οφ» (vid)

Λάρσον: «Να ξεκινήσουμε με νίκη τα πλέι οφ» (vid)

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Στην επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη πρεμιέρα των πλέι οφ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο «ARIS TV » ο Ντάνιελ Λαρσον. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός τόνισε, επίσης, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Θα είναι σίγουρα μια περίεργη και δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σίγουρα οτι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους θα είναι μια διαφορετική εμπειρία, θα πρέπει όμως να προσαρμοστούμε».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του: «Θα είναι δύσκολα να επανέλθουμε σε κανονική αγωνιστική κατάσταση. Εδώ και δυόμισι μήνες είναι σαν να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία χωρίς φιλικά. Καμία ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη. Σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και θα προσαρμοστούμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τα πλέι οφ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στον αγώνα της πρεμιέρας και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες γίνεται ».

Για τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο. Υπάρχει φυσικά στο μυαλό μας και το κύπελλο. Μακάρι να είχαμε και τη συμπαράσταση των οπαδών μας αλλά το σίγουρο είναι οτι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ