Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Ισλα

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Ισλα

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι το όνομα του Χιλιανού μπακ βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των Ολυμπιακού, η Πάρμα και Ρίβερ Πλέιτ.

Στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο διατηρούν το όνομα του Μαουρίτσιο Ισλα οι Ιταλοί, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 31χρονου Χιλιανού μπακ, που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελιδα «Ysport Parma» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μαζί με τις Ρίβερ Πλέιτ και Πάρμα είναι οι τρεις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ισλα και το επόμενο διάστημα θα καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Οι Ιταλοί μάλιστα θεωρούν ότι οι Πάρμα και Ολυμπιακός έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς ο Ισλα θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, με την ομάδα της Αργεντινής να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, τη δεδομένη στιγμή έχει ως προτεραιότητα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Πάρμα προσφέρει λιγότερα χρήματα στον Ίσλα, από αυτά που έπαιρνε στην Φενέρμπαχτσε, από την οποία μένει ελεύθερος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισλα φέτος πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε πραγματοποιήσει συνολικά 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ