«Σε διαπραγματεύσεις Νις-Ολυμπιακός για τον Τσιμίκα, δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα» (pic)

«Σε διαπραγματεύσεις Νις-Ολυμπιακός για τον Τσιμίκα, δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα» (pic)

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο που δουλεύει στο «Radio Monte Carlo» οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή.

Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται η Νις, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα, σε τιτίβισμα που έκανε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μοχάμεντ Μπουχάφσι, που εργάζεται στο έγκυρο «Radio Monte Carlo», ανέφερε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή για να κλείσει το deal.

«Η Νις και ο Ολυμπιακός διαπραγματεύονται για μετεγγραφή του Τσιμίκα, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει. Σύμφωνα με στενό φίλο του παίκτη, η Νις έχει… προσπεράσει τη Νάπολι και τα ιταλικά κλαμπ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γάλλος.

Η Νις τα τελευταία 24ώρα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα και προσπαθεί να βρει τρόπο για να πείσει τον Ολυμπιακό να πει το πολυπόθητο «ναι». Η γαλλική ομάδα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο θέμα του 10.gr, αποτελεί τη νέα Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ανήκει στον κολοσσό Ineos και φέτος θα διαθέσει 80 εκατ. για μεταγραφές.

Μια από τις προσθήκες που επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, Πατρίκ Βιεϊρα, φαίνεται πως είναι ο Κώστας Τσιμίκας, με το όνομα του Ελληνα μπακ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Νις, η οποία στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Δείτε το… τίτιβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ