Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Πάρμα και Ρίβερ για Ίσλα»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μαζί με τις Πάρμα και Ρίβερ Πλέιτ είναι στο «κυνήγι» της απόκτησης του Μαουρίτσιο Ίσλα.

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Πάρμα και Ρίβερ για Ίσλα» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια επί καθημερινής πλέον βάσεως, με το τελευταίο να έρχεται από την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «Parma.ysport.eu», οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που ασχολείται με την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ίσλα.

Ο Χιλιανός μπακ είναι ο Νο. 1 στόχος της Πάρμα για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, όμως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για την ιταλική ομάδα, η οποία δεν «παίζει» μόνη της για να τον αποκτήσει.

Πέρα από τους παρμέντσι, ο Ολυμπιακός και η Ρίβερ Πλέιτ είναι οι άλλοι δυο ενδιαφερόμενο και μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα και οι δυο μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο συμβόλαιο του Ίσλα.

Ο Ίσλα, κοστολογείται στα 1,25 εκατομμύρια το χρόνο, χρήματα που δε μπορεί να δώσει η Πάρμα και σύμφωνα με το συντάκτη, Ολυμπιακός και Ρίβερ Πλέιτ δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνηση τους μέσα στις επόμενες μέρες για να τον κάνουν δικό τους, μιας και έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε.