«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Πάρμα και Ρίβερ για Ίσλα»

«Ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Πάρμα και Ρίβερ για Ίσλα»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μαζί με τις Πάρμα και Ρίβερ Πλέιτ είναι στο «κυνήγι» της απόκτησης του Μαουρίτσιο Ίσλα.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια επί καθημερινής πλέον βάσεως, με το τελευταίο να έρχεται από την Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «Parma.ysport.eu», οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που ασχολείται με την περίπτωση του Μαουρίτσιο Ίσλα.

Ο Χιλιανός μπακ είναι ο Νο. 1 στόχος της Πάρμα για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, όμως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για την ιταλική ομάδα, η οποία δεν «παίζει» μόνη της για να τον αποκτήσει.

Πέρα από τους παρμέντσι, ο Ολυμπιακός και η Ρίβερ Πλέιτ είναι οι άλλοι δυο ενδιαφερόμενο και μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα και οι δυο μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο συμβόλαιο του Ίσλα.

Ο Ίσλα, κοστολογείται στα 1,25 εκατομμύρια το χρόνο, χρήματα που δε μπορεί να δώσει η Πάρμα και σύμφωνα με το συντάκτη, Ολυμπιακός και Ρίβερ Πλέιτ δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνηση τους μέσα στις επόμενες μέρες για να τον κάνουν δικό τους, μιας και έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ