Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Πογιάτος, στα «υπόψιν» και ο Ιραόλα

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Πογιάτος, στα «υπόψιν» και ο Ιραόλα

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο «παίζει» και το όνομα του Άντονι Ιραόλα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στον Γιώργο Δώνη, πως μετά τα play off δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις επαφές για να βρει τον κατάλληλο προπονητή για το τριφύλλι και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ήδη δυο περιπτώσεις για την ομάδα. Τα δυο ονόματα λοιπόν που βρίσκονται στην κορυφή της πράσινης λίστας φέρονται να είναι ο Ντάνι Πογιάτος και ο Άντονι Ιραόλα.

Ο Πογιάτος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο 46χρονος τεχνικός εργάζεται στην Κ19 της Ρεάλ και ο Ρόκα θεωρεί πως έχει όλο το «πακέτο» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Πογιάτος, όμως παράλληλα έχει στα υπόψιν του και τον Ιραόλα, ο οποίος είναι προπονητής στη Μιράντες και οδήγησε την ομάδα της Segunda Division μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Απέκλεισε τις Θέλτα, Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν έβδομος και διεκδικούσε την άνοδο μέσα από τα Play off. Αναμφίβολα πρόκειται για δυο περιπτώσεις καλές για τον Παναθηναϊκό, με τον Ρόκα να γνωρίζει και τους δυο, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Πογιάτος να είναι το φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ