ΑΕΚ: Δοκιμές με Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης

ΑΕΚ: Δοκιμές με Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης

Ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει τον Νέλσον Ολιβέιρα σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και τον δοκιμάζει στην κορυφή της επίθεσης ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει προπονήσει εδώ και μερικές μέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση, με τον Μάσιμο Καρέρα να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του.

Ο Ιταλός τεχνικός δείχνει να υπολογίζει κανονικά στον Πορτογάλο φορ ενόψει της επανέναρξης, παρά το γεγονός ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, αφού δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Πορτογάλος φορ δοκιμάστηκε χθες από τον Καρέρα στην κορυφή της επίθεσης στο δίτερμα που έγινε στα Σπάτα και αφού δεν έχει ενοχλήσεις διεκδικεί φανέλα βασικού στο αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι.

Εκτός από τον Ολιβέιρα, ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε πίσω του τον Λιβάγια και στα άκρα τους Μάνταλο και Βέρντε, ενώ στον χώρο του κέντρου ήταν ο Κρίστιτσιτς με τον Σιμάνσκι. Η τετράδα της άμυνας στις δοκιμές ήταν με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα και Βράνιες και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ