Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιμένουν για Τσιμίκα και Νις

Νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Νις για τον Κώστα Τσιμίκα και μάλιστα θεωρούν δεδομένο ότι ο Έλληνας μπακ θα μεταγραφεί στη γαλλική ομάδα.

Επιμένουν για Τσιμίκα και Νις | to10.gr

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού στην Ελλάδα, με τη μισή Ευρώπη να βρίσκεται στα «πόδια» του. Ο Έλληνας μπακ αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Νάπολι, η Λέστερ, η Μονακό και αρκετές ακόμη, με τη Νις να είναι η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γαλλική ομάδα μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει να θέλει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, θεωρούν σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο σύλλογος της Νίκαιας φαίνεται πως είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Τσιμίκα, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να ζητάει 20 εκατ. ευρώ από όποιον θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα μπακ. Η Νις μπορεί να προσφέρει αυτά τα χρήματα στους ερυθρόλευκους, όμως ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος προκειμένου να δει τι θα συμβεί και με τα πρωταθλήματα, αφού ο κορωνοϊός έχει πάει τα πάντα πιο πίσω. Πάντως σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ το ενδιαφέρον της Νις είναι έντονο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.