«Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

«Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

Ο παλιός άσος και νυν μέλος της γραμματείας της Μπόκα Τζούνιορς Μαρσέλο Ντελγκάδο, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

Την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του επιθυμούν στην Μπόκα Τζούνιορς, με τον παράγοντα της αργεντινίκης ομάδας, Μαρσέλο Ντελγκάδο, να αναφέρεται στον 25χρονο επιθετικό.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παλιός άσος και νυν μέλος της γραμματείας του συλλόγου από την Αργεντινή, ο Φράνκο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και η Μπόκα θα κάνει το παν για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

«Ο προπονητής μας έχει εισηγηθεί την παραμονή των τριών επιθετικών μας, του Κάρλος Τέβες, του Μάουρο Ζαράτε και του Φράνκο Σολδάνο. Με τον Τέβες θα μιλήσουμε για ανανέωση ενώ με τους άλλους δύο θα προσπαθήσουμε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες. Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή να τονίζουν ότι η Μπόκα θέλει να κρατήσει τον παίκτη με νέο δανεισμό, αφού δεν μπορεί να τον αγοράσει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ