Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

Ο παλιός άσος και νυν μέλος της γραμματείας της Μπόκα Τζούνιορς Μαρσέλο Ντελγκάδο, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

«Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε» | to10.gr

Την παραμονή του Φράνκο Σολδάνο και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του επιθυμούν στην Μπόκα Τζούνιορς, με τον παράγοντα της αργεντινίκης ομάδας, Μαρσέλο Ντελγκάδο, να αναφέρεται στον 25χρονο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παλιός άσος και νυν μέλος της γραμματείας του συλλόγου από την Αργεντινή, ο Φράνκο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και η Μπόκα θα κάνει το παν για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

«Ο προπονητής μας έχει εισηγηθεί την παραμονή των τριών επιθετικών μας, του Κάρλος Τέβες, του Μάουρο Ζαράτε και του Φράνκο Σολδάνο. Με τον Τέβες θα μιλήσουμε για ανανέωση ενώ με τους άλλους δύο θα προσπαθήσουμε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες. Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή να τονίζουν ότι η Μπόκα θέλει να κρατήσει τον παίκτη με νέο δανεισμό, αφού δεν μπορεί να τον αγοράσει λόγω της οικονομικής κρίσης.