Υπεύθυνος μεταγραφών Ίντερ: «Ο Βαγιαννίδης θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα»

Υπεύθυνος μεταγραφών Ίντερ: «Ο Βαγιαννίδης θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα»

Ο υπεύθυνος των μεταγραφών της Ίντερ, Αλεσάντρο Σόλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γιώργο Βαγιαννίδη συνεχίζονται. Αυτή τη φορά μέσω του υπεύθυνου μεταγραφικού σχεδιασμού της Ίντερ, Αλεσάντρο Σόλι, ο οποίος αναφέρθηκε στον νεαρό δεξιό μπακ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

Μεταξύ άλλων ο Σόλι είπε:

«Ο Βαγιαννίδης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά έχει εξίσου και επιθετικά και αμυντικά χαρακτηριστικά. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι να προωθείται από τα πλάγια ενώ έχει μεγάλη ικανότητα στην τρίπλα. Είναι εξαιρετικός στις σέντρες με το δεξί του πόδι και αποτελεί έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με μεγάλες δυνατότητες

Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά κρίμα που κινδυνεύει να χάσει από το μηδέν έναν παίκτη στον οποίο πόνταρε πολλά και μάλιστα έχει μεγάλες ικανότητες. Στο μέλλον ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Ο Βαγιαννίδης σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να εγκληματιστεί στην Ίντερ, καθώς είχε μείνει σε απραγία λόγω των δυσκολιών στην επίτευξη ανανέωσης συμβολαίου. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και η Serie B φαίνεται η καλύτερη επιλογή για τον παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ