Κωστούλας: «Το ζητούμενο είναι η ενοποίηση των δυνάμεων»

Κωστούλας: «Το ζητούμενο είναι η ενοποίηση των δυνάμεων»

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού μίλησε για τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός διοργάνωσε τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV, για την ενίσχυση των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, ευχαρίστησε την κοινωνία του Αγρινίου για τη συμμετοχή και δήλωσε βέβαιος για την ανταπόκριση της στο εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, ο Κωστούλας ανέφερε στο μήνυμα του:

«Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία έστω και με αυτό το μήνυμα -καθώς βρίσκομαι μακριά- να φιλοξενηθώ στην ωραία αυτή παρέα ανθρώπων με κοινωνικές ευαισθησίες και διάθεση προσφοράς. Χαίρομαι που υλοποιείται σήμερα η ιδέα που είχαν ο πρόεδρος και η διοίκηση του Παναιτωλικού, ιδέα που υιοθέτησε αμέσως η τηλεόραση του Αχελώου. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι αυτή την ιδέα την αγκάλιασε αμέσως όλη η κοινωνία.

Την έκανε δική της υπόθεση! Την επικρότησε, την προώθησε, τη στήριξε. Αλλά το βασικότερο είναι ότι συμμετέχει. Αυτό το ‘Λίγο, πολύ, περισσότερο, πάρα πολύ…’, που στην αρχή έμοιαζε με σλόγκαν, στην πορεία απέκτησε ουσιαστικό νόημα. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει. Άλλωστε το κύριο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων για μια υπόθεση όπως η Υγεία, που αφορά όλους μας ανεξαιρέτως.

Θέλω να μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου και τις ευχαριστίες μου σε όλους, που σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία όπως η πανδημία, η μεγάλη Παναιτωλική οικογένεια, ο Αχελώος TV, όλοι οι φορείς της περιοχής μας και ο κάθε συντοπίτης μας ξεχωριστά, βγαίνουν δυναμικά μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα αποτελέσει ταυτόχρονα παρακαταθήκη να βάλουμε κι άλλους στόχους, να αναπτύξουμε κοινές δράσεις, που θα πάνε τον τόπο μας βήματα μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ