Βόλος για Κούγια: «Ελπίζουμε να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω της σίγουρης ήττας του»

Βόλος για Κούγια: «Ελπίζουμε να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω της σίγουρης ήττας του»

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος καλεί τον Αλέξη Κούγια να μην κάνει πίσω στην υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Super League.

Επίθεση προς τον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Βόλος με αφορμή την υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για την προεδρία της Λίγκας.

Συγκεκριμένα, καλεί τον Κούγια να μην κάνει πίσω λόγω της σίγουρης ήττας του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αλλά να εμμείνει στην απόφασή του «ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια, να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ