Σε εξέλιξη ραντεβού Διαμαντόπουλου – Μίχελ για τον Μολέδο

Σε εξέλιξη ραντεβού Διαμαντόπουλου – Μίχελ για τον Μολέδο

Στην τελική ευθεία το θέμα της μετακίνησης του Μολέδο, στο τραπέζι και το ενδεχόμενο του δανεισμού του Βραζιλιάνου από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ!

Ημέρα Μολέδο είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, για να τελειώσει το θέμα του Βραζιλιάνου στόπερ.

Όπως έγραψε από χθες to10.gr, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να αλλάξει τα μυαλά του Μολέδο με την τεράστια πρόταση που του κατέθεσε, ωστόσο, πλέον, το θέμα έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι εφικτό ο Βραζιλιάνος στόπερ να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων.

Και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και περιμένει πώς και πώς να βρεθεί μία λύση και ο Μολέδο να ανηφορίσει για τη συμπρωτεύουσα. Καθώς σε τέτοια περίπτωση οι Πράσινοι θα καρπωθούν ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ, αλλά και την ελευθέρας των Κάτσε και Κωνσταντινίδη, τους οποίους θέλει στην ομάδα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η συνάντηση των τεχνικών διευθυντών των δύο συλλόγων γίνεται για να μπορέσει να βρεθεί ο τρόπος να συνεχίσει ο Μολέδο στον ΠΑΟΚ. Αλλά και να διευθετηθούν τα οικονομικά θέματα που υπάρχουν με τον παίκτη και τους Πράσινους. Η πιθανότητα του δανεισμού του Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι είναι στο τραπέζι και είναι το βασικό σενάριο που συζητούν αυτοί τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι.

Καθώς σε μία τέτοια περίπτωση αυτομάτως βγαίνει από το παιχνίδι η Ιντερνασιονάλ (που συνεχίζει να πιέζει για να πάρει από τώρα τον παίκτη) και ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξάμηνο μπροστά του, ώστε να δει εάν υπάρχει τρόπος να «σπάσει» το προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο Μολέδο με τους Βραζιλιάνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ