«Η Μπόκα θα ζητήσει νέο δανεισμό του Σολδάνο»

«Η Μπόκα θα ζητήσει νέο δανεισμό του Σολδάνο»

Οπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η Μπόκα θέλει να κρατήσει τον Σολδάνο και θα διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για νέο δανεισμό του 25χρονου επιθετικού.

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των αργεντίνικων ιστοσελίδων, με τον προπονητή και τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς να επιθυμούν την παραμονή του 25χρονου επιθετικού.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να κρατήσει τον Σολδάνο, αλλά δεν μπορεί να καλύψει τα 5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν μπει ως οψιόν αγοράς στη συμφωνία που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019.

Οι Αργεντινοί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα χτυπήσουν την πόρτα της ελληνικής ομάδας και θα προσπαθήσουν να πάρουν εκ νέου δανεικό τον 25χρονο επιθετικό, που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. «Το συμβόλαιο του Σολδάνο λήγει στις 30 Ιουνίου. Η Μπόκα θέλει να τον κρατήσει και θα προσπαθήσει να το κάνει με νέο δανεισμό για ένα χρόνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Φράνκο Σολδάνο σε ιστοσελίδα της Αργεντινής.

Οι άνθρωποι της Μπόκα το επόμενο διάστημα θα διαπραγματευτούν με τον Ολυμπιακό για να πάρουν εκ νέου δανεικό για ένα χρόνο τον επιθετικό των Πειραιωτών και θα προσπαθήσουν να βάλουν μικρότερη οψιόν αγοράς.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες μίλησε για τον Σολδάνο ο παλιός άσος και νυν μέλος της γραμματείας του συλλόγου από την Αργεντινή, Μαρσέλο Ντελγκάδο, ο οποίος τόνισε ότι ο 25χρονος είναι απαραίτητος για την ομάδα και η Μπόκα θα κάνει το παν για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

«Ο προπονητής μας έχει εισηγηθεί την παραμονή των τριών επιθετικών μας, του Κάρλος Τέβες, του Μάουρο Ζαράτε και του Φράνκο Σολδάνο. Με τον Τέβες θα μιλήσουμε για ανανέωση ενώ με τους άλλους δύο θα προσπαθήσουμε άμεσα να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες. Ο Σολδάνο είναι απαραίτητος για την ομάδα και θα κάνουμε το παν για να τον κρατήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ