ΑΕΚ: Αρέσει ο Ματέο Γκαρσία, αλλά…

ΑΕΚ: Αρέσει ο Ματέο Γκαρσία, αλλά…

Ο 24χρονος Αργεντινός προτάθηκε στην Ένωση όμως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης κάνουν δύσκολο το να προχωρήσει.

Ο Ματέο Γκαρσία, γνωστός σε όλους μας από το πέρασμά του από τον Άρη, μπήκε εσχάτως στη λίστα της ΑΕΚ. Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ προτάθηκε στην Ένωση και η αλήθεια είναι πως Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να μπορέσει να προχωρήσει, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ερυθρού Αστέρα, στον οποίο αγωνίζεται, αλλά και της Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ματέο Γκαρσία έδωσε τα διαπιστευτήρια του και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2018/19 με τον Αρη, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Σε 32 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 11 γκολ και μία ασίστ, που έκαναν πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του. Εκείνη που υπερίσχυσε εν τέλει ήταν ο Ερυθρός Αστέρας, που ελέω του Champions League απέκτησε τον Αργεντινό έναντι 2 εκατ. ευρώ από την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Βεβαίως η Λας Πάλμας εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό δικαιωμάτων του παίκτη και έτσι η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Στην ΑΕΚ την εξέτασαν, την κρατούν στο μπλοκάκι τους, όμως όπως προαναφέραμε δύσκολα θα την προχωρήσουν. Μιας και μιλάμε για μια μεταγραφή το κόστος της οποίας είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που δεν δείχνει διατεθειμένη να δαπανήσει η Ένωση, για την εν λόγω υπόθεση.

Οι Κιτρινόμαυροι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα για το θέμα του εξτρέμ και εξετάζουν όλες τις λύσεις που προτείνονται. Όπως κάνουν και με εκείνη του Γκαρσία, που προτάθηκε στην ΑΕΚ και αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χωρίς, ωστόσο, να μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και να απασχολήσει ουσιαστικά τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ