ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική, το μυαλό στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική, το μυαλό στον Ολυμπιακό

Οι Ασπρόμαυροι στην προπόνηση της Δευτέρας έδωσαν έμφαση στην τακτική - Μετρούν αντίστροφα για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους την Δευτέρα (1/6) να προπονούνται στη Νέα Μεσήμβρια και να μετρούν πλέον αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, την επόμενη Κυριακή (7/6) με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρεξίματα, ενώ στη συνέχεια οι Ασπρόμαυροι έκαναν ασκήσεις τακτικής μέσω παιχνιδιών σε μισό γηπεδο και στο τέλος έπαιξαν με μίνι τουρνουά τριών ομάδων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ο Ιούνιος φέρνει νέα δεδομένα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση φτάνει στο τέλος της.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια το απόγευμα της Δευτέρας (01.06) στη Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (07.06, 19:30).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρεξίματα, συνεχίστηκε με τακτική μέσω παιχνιδιών σε μισό γηπεδο και ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά τριών ομάδων.

Την Τρίτη (02.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ