Superleague : Πήρε όλα τα βραβεία ο Μπακασέτας

Superleague : Πήρε όλα τα βραβεία ο Μπακασέτας

Σάρωσε τα βραβεία της 16ης αγωνιστικής της Superleague ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς αναδείχθηκε MVP και συνάμα σημείωσε το ωραιότερο γκολ,

Έγιναν γνωστά τα βραβεία της 16ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Τάσο Μπακασέτα να απολαμβάνει την κορυφή. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Παναιτωλικό καθώς πέτυχε ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Ο Μπακασέτας κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, ενώ το τέρμα του αναδείχθηκε το καλύτερο από τα οκτώ παιχνίδια που έγιναν το αγωνιστικό τριήμερο (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα).

Τα αποτελέσματα:

MVP
1 Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ) 34,75%
2 Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος) 13,79%
3 Τζάλμα Κάμπος (ΠΑΟΚ) 13,07%

https://twitter.com/Super_League_GR/status/951036642135068672

Best Goal
1 Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ) 34,75%
2 Γιώργος Μασούρας (Πανιώνιος) 17,12%
3 Σέρχιο Αραούχο (ΑΕΚ) 12,7%

https://twitter.com/Super_League_GR/status/951036724758630401

Μάλιστα, η ΑΕΚ αναφέρθηκε στο γεγονός της διπλής βράβευσης του ποδοσφαιριστή της με σχετική ενημέρωση.

«Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, κάτι που συμβαίνει για έβδομη φορά εφέτος με ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (μετά τις τέσσερις σερί βραβεύσεις του Μάρκο Λιβάια και των Μάνταλου – Χριστοδουλόπουλου νωρίτερα στη σεζόν)!

Tαυτόχρονα το γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο έκτο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό ψηφίστηκε ως Best Goal της αγωνιστικής. Γίνεται έτσι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μέσα στη σεζόν, που κατακτά και τα δυο βραβεία την ίδια αγωνιστική, μετά τον Πέτρο Μάνταλο την τρίτη αγωνιστική και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από τα 32 συνολικά βραβεία MVP και Best Goal από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν καταλήξει τα δέκα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ