Κάνει πίσω για Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Κάνει πίσω για Γιαννούλη η Λοκομοτίβ Μόσχας

Η Λοκομοτίβ Μόσχας είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, όμως φαίνεται να κάνει πίσω διότι έχει θέσει ως πρώτο στόχο της να ανανεώσει με τον αριστερό της μπακ, Ματσέι Ρίμπους.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, με αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να ασχολούνται με την περίπτωση του.

Μια από αυτές είναι και η Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να κάνει πίσω για τον Έλληνα μπακ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι είδαν ότι δεν μπορούν να φτάσουν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον παίκτη και εφόσον δεν μπορούν να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Δικέφαλος η «Λόκο» θα προχωρήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Ματσέι Ρίμπους, που είναι και ο βασικός της αριστερός μπακ.

«Η Λοκομοτίβ σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του 30χρονου αριστερού μπακ και διεθνούς με την εθνική Πολωνίας, Ματσέι Ρίμπους. Αρχικά το ενδεχόμενο της παραμονής του Πολωνού στην ομάδα ήταν απίθανο και γινόταν μια έρευνα για την απόκτηση παίκτη», αναφέρει το ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Πιο ψηλά στη λίστα ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον ΠΑΟΚ, αλλά η πορεία των διαπραγματεύσεων και τα χρήματα που ζήτησε η ελληνική έκαναν τη Λοκομοτίβ να επιστρέψει στην ανανέωση του Ρίμπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ