Το «παλεύει» για Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός

Το «παλεύει» για Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν το βάζει κάτω για τον Αϊτόρ, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αϊτόρ, τον οποίο ο Τσάβι Ρόκα έχει σε μεγάλη εκτίμηση, όμως δεν «παίζει» μόνος του για τον παίκτη.

Η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που έχει εκφράσει κι αυτή το ενδιαφέρον της και οι πράσινοι θα δώσουν «μάχη» για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Μάλιστα λέγεται ότι η τούρκικη ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη ύψους 700.000 ευρώ για την απόκτηση του κάτι που όμως δεν φαίνεται να ισχύει, αφού η πλευρά του Ισπανού το διέψευσε κατηγορηματικά.

Ο Αϊτόρ έχει πρόταση από την Μπεσίκτας αλλά αυτή δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να παλεύει την περίπτωση, αφού φέρεται να προσφέρει περίπου 300.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, με τον ίδιο να φέρεται να προτιμάει να αγωνιστεί στη La Liga από οπουδήποτε αλλού, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτι που να τον ικανοποιεί από εκεί. Κάτι που σημαίνει πως όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του, με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ