Προχωράει για Ονιεκούρου και Ζότα ο Ολυμπιακός

Προχωράει για Ονιεκούρου και Ζότα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχωράει το μεταγραφικό του πλάνο με τους Ονιεκούρου και Ζότα να βρίσκονται κοντά στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επανέναρξη και το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, όμως παράλληλα εντείνει και τις προσπάθειες του για ενίσχυση στα άκρα της επιθετικής του γραμμής.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρο τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που τους έχουν «γυαλίσει» και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα στο εξωτερικό οι υποθέσεις τους βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ασχολείται με τις περιπτώσεις των Χένρι Ονιεκούρου και Ζότα και φαίνεται πως τόσο στη μία περίπτωση αλλά και στου Πορτογάλου έχει ανοίξει ο δρόμος για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Η Γαλατασαράι φαίνεται πως κάνει πίσω για την παραμονή του Νιγηριανού εξτρέμ στο δυναμικό της και το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο τον 23χρονο άσο. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη αλλά ο Ολυμπιακός προχωράει για τον δανεισμό του παίκτη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ζότα, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ οι δυο ομάδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει ακόμα και για την οψιόν αγοράς του επόμενου καλοκαιριού. Οποιαδήποτε εξέλιξη είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση ωστόσο αναμένεται μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού όλοι στον Ολυμπιακό είναι επικεντρωμένοι στο ντέρμπι της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ