Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πογιάτος με τις… ευλογίες του Κρόιφ

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Πογιάτος με τις… ευλογίες του Κρόιφ

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι το απόλυτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, εναλλακτική παραμένει ο Παούνοβιτς. Ο κομβικός ρόλος του Τζόρντι Κρόιφ στην επιλογή του Ρόκα.

Ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του τριφυλλιού και ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει να καθίσει στον πάγκο των πράσινων τη νέα σεζόν είναι ο Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος φαίνεται πως είναι η προτεραιότητα του Ισπανού τεχνικού διευθυντή σε σχέση με τον Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο Σέρβος παραμένει στο κάδρο για το τριφύλλι, αλλά ως εναλλακτική, αφού ο Πογιάτος είναι αυτός που συμφώνησε η διοίκηση και ο Ρόκα ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόκα έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον 46χρονο τεχνικό και ουσιαστικά περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να κλείσει τη συμφωνία μαζί του.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα, τον οποίο είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ