«Ο Ιντέγε έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

«Ο Ιντέγε έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

Ο Ιντέγε Μπράουν φέρεται να έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν και όχι με τον Άρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Νιγηρία.

Ο Ιντέγε Μπράουν είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να διατηρήσει ο Άρης στο ρόστερ του τη νέα σεζόν, με τον Νιγηριανό στράικερ να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και να εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιντέγε έχει ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες ουκ ολίγες φορές για μετακίνηση στο τούρκικο πρωτάθλημα και ειδικότερα για Γαλατασαράι και Μαλάτιασπορ.

Παράλληλα, ο Ιντέγε φέρεται να απασχολεί ακόμα και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ο ίδιος έχει τονίζει ότι θέλει να μείνει στον Άρη. Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα από τη Νιγηρία, ο επιθετικός των κίτρινων φαίνεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο σε άλλη ομάδα μετά το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 32χρονος φορ διέψευσε τα πάντα προ ημερών, αλλά στην πατρίδα του ισχυρίζονται πως «για τον πρωταθλητή Αφρικής με τη Νιγηρία το 2013 υπήρξαν δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τη Γαλατασαράι, όμως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο ατζέντης του έχει ήδη αποδεχθεί πρόταση από άγνωστη για την ώρα ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ