Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τη συγκατάθεσή της στον Ντάνι Πογιάτος και ο Ισπανός ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος | to10.gr

Έτοιμος να ετοιμάσει βαλίτσες και να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει συμβόλαιο είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Τις τελευταίες ώρες ο Τσάβι Ρόκα έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα τον Ισπανό προπονητή, αφού είδε πως με τον Ιραόλα μπορεί να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και έπεισε τον Αλαφούζο ότι ο Πογιάτος ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ που θέλουν οι πράσινοι σε σχέση με τον Παούνοβιτς και πλέον η συμφωνία των δύο πλευρών βρίσκεται μια ανάσα από την υλοποίησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο προπονητής της Under 19 της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη συγκατάθεση των Μαδριλένων, οι οποίοι είδαν την επιθυμία του για να κάνει το βήμα προς το τριφύλλι και να έρθει για να υλοποιήσει το πρότζεκτ για το οποίο του έχει μιλήσει ο Ρόκα.

Ο Πογιάτος ήθελε να έχει το «ok» από την Ρεάλ, η οποία αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο πριν την υλοποίηση της συμφωνίας του Ισπανού με τον Παναθηναϊκό. Και από τη στιγμή που οι Μαδριλένοι δε φέρουν αντιρρήσεις στον Πογιάτος, εκείνος ετοιμάζεται για να τελειώσει την υπόθεση και να υπογράψει.

Άλλωστε οι προθέσεις του Πογιάτος και το γεγονός πως οι συζητήσεις των τελευταίων ωρών πήγαιναν πολύ καλά είχαν διαφανεί και από το follow που έκανε ο Ισπανός προπονητής στη σελίδα της Superleague στο Twitter.