Τετ α τετ Μελισσανίδη – Πανόπουλου

Τετ α τετ Μελισσανίδη – Πανόπουλου

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (6/2) σε κεντρικό καφέ της Αθήνας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαδικασία επανεκκίνησης, με την Σούπερ Λίγκα να αρχίζει και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο, μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Σε μια περίοδο με μπόλικα ανοιχτά θέματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, ανάμεσα σε δύο παράγοντες ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Χρήστο Πανόπουλο. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν όπως προαναφέραμε σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, παρότι συνήθως τέτοιες συναντήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Είναι δύο παράγοντες που γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού και οι δύο είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες, αλλά έχει ενδιαφέρον ο χρόνος που επέλεξαν να συναντηθούν. Μια εποχή, στην οποία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλα και σε μια περίοδο που και οι δύο παράγοντες έχουν πολλά ανοιχτά θέματα να διευθετήσουν.

Ο Πανόπουλος, που όπως αποδείχθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη, είναι στο άρμα του Ιβάν Σαββίδη και είχε ουσιαστικά παραδώσει την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ και από την άλλη ο Μελισσανίδης που ενδιαφέρεται… έντονα για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Ο Πανόπουλος έχει μπροστά του το CAS και την εκδίκαση της υπόθεσης της – αποδεδειγμένης πλέον – πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την Ξάνθη από τον υποβιβασμό. Σε αυτή την περίοδο συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει το βλέμμα του στραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και τις αντίστοιχες στην Σούπερ Λίγκα. Ο παράγοντας της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ενεργός και παρακολουθεί με ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ.

Οπως πραναφέραμε, πρόκειται για μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι γνωστοί επί σειρά ετών, αλλά όπως και να έχει το ποδόσφαιρο και τα ανοιχτά θέματα θα ήταν σίγουρα στην ατζέντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ