Ολυμπιακός: Ολη η αλήθεια για τον Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Ολη η αλήθεια για τον Ονιεκούρου

Τι συμβαίνει με τον 22χρονο Νιγηριανό - Τι αναφέρουν στο εξωτερικό και ποια είναι η αλήθεια για τον νεαρό Αφρικανό μεσοεπιθετικό.

Βρισκόμαστε στις αρχές καλοκαιριού και όπως είναι λογικό καθημερινά γράφονται και ακούγονται πολλά ονόματα για τον Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες συνδέουν τους Πειραιώτες με τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ ως δανεικός από την Μονακό, πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο 22χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στα δεξιά όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ο δανεισμός του στην ομάδα της γειτονικής χώρας ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με τις τούρκικες ιστοσελίδες δεν πρόκειται να παραμείνει στη Γαλατάσαραϊ.

Θα επιστρέψει στη Μονακό, με τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Τουρκία να τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο παίκτης δεν ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους, παρά τα όσα γράφουν στο εξωτερικό.

Η Μονακό, παρότι ετοιμάζεται για σαρωτικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, είναι πολύ πιθανό τελικά να κρατήσει τον Αφρικανό εξτρέμ στο ρόστερ της.

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων, Ρομπερτο Μορένο, έχει παραδώσει λίστα στη διοίκηση του συλλόγου με τους ποδοσφαιριστές που θέλει για την επόμενη χρονιά, με το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Ο Ιβηρας τεχνικός θεωρεί τον Χένρι Ονιεκούρου ως παίκτη της Μονακό, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Νιγηριανού. Ο Μορένο επιθυμεί να δώσει μια ευκαιρία στον 22χρονο Αφρικανό και ο ίδιος θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στο ρόστερ της Μονακό, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ δεν λες ποτέ, αλλά τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός τη νέα σεζόν θα παίζει στο Σαμπιονά με τη φανέλα των Μονεγάσκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ