Καρλ Φάγκερ: «Ο Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Καρλ Φάγκερ: «Ο Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Ο εκπρόσωπος του έμπειρου μέσου, Καρλ Φάγκερ, μίλησε για το μέλλον του πελάτη του.

Ο μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, έβαλε τέλος στα σενάρια για μεταγραφή του Σουηδού μέσου στην Γκέντεμποργκ. Παράλληλα υποστήριξε πως ο 34χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ξανά παίξει ακόμα και στα play offs.

Το μέλλον του Πόντους Βέρνμπλουμ είναι στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αυτό επισήμανε ο εκπρόσωπος του έμπειρου μέσου, Καρλ Φάγκερ με δηλώσεις στον σουηδικό Τύπο, όπου μίλησε αρχικά για την αγωνιστική κατάσταση του Βέρνμπλουμ και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
«Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs».

Για το αν είναι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο σουηδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Γκέτενμποργκ, είπε: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκετένμποργκ. Ο Πόντους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα. Τώρα έχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ