Άρης: Αυτά ισχύουν για Ιντέγε

Άρης: Αυτά ισχύουν για Ιντέγε

Το ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό επιθετικό, η επιθυμία του και η πρόταση του Άρη.

Νέα σενάρια κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με συμφωνία του Μπράουν Ιντέγε με ομάδα του εξωτερικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τι ισχύει όμως με τη περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού του Άρη; Η αλήθεια είναι οτι ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει, όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Τόσο ο Μπράουν Ιντέγε όσο και ο εκπρόσωπος του δεν έχουν δώσει τα χέρια με άλλη ομάδα. Παρά τα όσα ακούγονται, ο Νιγηριανός επιθετικός περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Άρη και στη συνέχεια να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

Επίσημη πρόταση τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης δεν του έχει καταθέσει. Υπάρχουν, όμως, κάποια δεδομένα στη υπόθεση του έμπειρου επιθετικού.

Την υπόθεση του Μπράουν Ιντέγε τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Θόδωρος Καρυπιδης. Αυτός είναι που θα ορίσει, άλλωστε το ύψος της πρότασης που θα κατατεθεί στον ποδοσφαιριστή.

Είναι ξεκάθαρο οτι σε καμιά περίπτωση ο Άρης δεν μπορεί να δώσει εγγυημένο συμβόλαιο ίδιο με αυτό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στον Ιντέγε.

Η πρόταση θα είναι σίγουρα χαμηλότερη από τις 500.000 ευρώ του τρέχοντος συμβολαίου, ενώ θα υπάρχουν και υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ίντεγε απολαμβάνει τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη και περνάει καλά στον Άρη. Είναι ευχαριστημένος στην ομάδα και θεωρεί οτι ο Άρης του έδωσε τη ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Αν αυτά αποδειχθούν αρκετά για να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις σε σημείο που να τις αντέχει το ταμείο της ΠΑΕ Άρης, είναι κάτι που θα ξεκαθάρισει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ