Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε υπερήφανους!» (pic)

Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε υπερήφανους!» (pic)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα social media, έδωσε το σύνθημα ενόψει των πλέι οφ.

Ετοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει το σύνθημα ενόψει των πλέι οφ.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να κάνουν ξανά περήφανους τους οπαδούς τους. «Η στιγμή που περιμέναμε έρχεται! Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο γήπεδο και να σας κάνουμε υπερήφανους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία ενόψει τη επανέναρξης του πρωταθλήματος και της διεξαγωγής των πλέι οφ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να σφραγίσουν την κατάκτηση του τίτλου και στη συνέχεια θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το Κύπελλο, αλλά και κάνουν το επόμενο βήμα στο Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού την Κυριακή (7/6) στην πρεμιέρα των πλέι οφ θα παίξει στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Μαρτίνς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ