Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για τα σενάρια για Σιμάνσκι

Στην Ένωση θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Πολωνό χαφ.

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για τα σενάρια για Σιμάνσκι | to10.gr

Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες έχει προκύψει για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα metaratings.ru. Στη δημοσίευμα τονίζεται ότι κορυφαία ομάδα από το Βέλγιο αλλά και κλαμπ που παίζει στην Μπουντεσλίγκα έχουν καταθέσει πρόταση στην Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του Πολωνού μέσου. Πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο οι συγκεκριμένες προτάσεις προσφέρουν πιο ευνοϊκούς όρους από αυτούς που έχει προτείνει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ένωση πάντως δεν ανησυχούν από τα εν λόγω σενάρια. Όπως είχαμε αποκαλύψει προ ημερών η ΑΕΚ σκοπεύει να κλείσει άμεσα το θέμα του Σιμάνσκι και να έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Ρωσίας προκειμένου να τον αποκτήσει.

Με τον παίκτη υπάρχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο που ξεκινά από το καλοκαίρι που διανύουμε και μένει η συμφωνία με την Γκρόζνι, ώστε να τεθεί σε ισχύ. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Γκρόζνι ακόμα και στο 1 εκ. ευρώ, αποκτώντας με κανονική μεταγραφή τον Πολωνό άσο.

Mάλιστα, την επιθυμία της ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής επανέλαβε και ο Ίλια Ίβιτς στον ίδιο τον διεθνή Πολωνό μέσο, αφού υπήρξε επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τεχνικός Διευθυντής είπε στον Σιμάνσκι πως η ΑΕΚ επιθυμεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του.