Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πουρσανίδης: «Η πρώτη χώρα που θα ξαναφέρει τους φιλάθλους»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΦΗ μίλησε για την προοπτική να υπάρξουν θεατές στα Play Off.

Πουρσανίδης: «Η πρώτη χώρα που θα ξαναφέρει τους φιλάθλους» | to10.gr

Ο ΟΦΗ είναι ο μπροστάρης στην προσπάθεια για να ανοίξουν τα παιχνίδια των Play Off για τους φιλάθλους και ο εκτελεστικός διευθυντής, Ηλίας Πουρσανίδης, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία παρουσίασε την πρωτοβουλία της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Πουρσανίδη στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Μετά τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάσαμε στο σημείο μαζί με τη βοήθεια της κυβέρνησης και της υγειονομικής επιτροπής, να κάνουμε λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα γίνεται μια κοινή προσπάθεια από τις τρεις πλευρές προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα του αθλήματος, γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων. Αυτός είναι άλλωστε και ο επόμενος στόχος. 

Αποτελεί έξτρα κίνητρο τόσο για τις ομάδες, όσο για την κυβέρνηση να δούμε ξανά τον κόσμο στις εξέδρες και να είμαστε η πρώτη χώρα που θα τα καταφέρει. Για κάθε ομάδα τίθεται ένα έξτρα κίνητρο. Να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους φιλάθλους της, έτσι ώστε όσα συμφωνηθούν να τηρηθούν στο ακέραιο. Για να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλους ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες χώρες».