Οδεύει προς αναβολή το Ξάνθη – Ατρόμητος

Οδεύει προς αναβολή το Ξάνθη – Ατρόμητος

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση της Ξάνθη με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, για υγειονομικούς λόγους.

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αναβολή της αναμέτρησης της ακριτικής ομάδας με τον Ατρόμητο.

Το ματς για την πρώτη αγωνιστική των play-out είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00, όμως φαίνεται να μην είναι ασφαλής η διεξαγωγή του αγώνα.

Οι Περιστεριώτες μάλιστα έστειλαν και επιστολή στη Λίγκα για τις συνθήκες της αναμέτρησης. Η πτήση της αποστολής των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένη να πετάξει το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα.

Αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση είναι στον… αέρα και τα σενάρια για τη διεξαγωγή της είναι δυο. Το πρώτο να ταξιδέψει ο Ατρόμητος το απόγευμα της Παρασκευής και το ματς να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το δεύτερο σενάριο είναι, εφόσον δεν είναι εφικτό να γίνει το παιχνίδι στην ακριτική πόλη, να αλλάξει η έδρα και να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ