ΟΦΗ: Απρόοπτο με Βαζ, έμεινε εκτός αποστολής

ΟΦΗ: Απρόοπτο με Βαζ, έμεινε εκτός αποστολής

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε ο Βαζ και δε θα αγωνιστεί με τον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, χωρίς τον Ρικάρντο Βαζ θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να μένει εκτός επιλογών του Γιώργου Σίμου.

Ο 25χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/6, 21:30).

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η, επί κρητικού εδάφους, προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου αγώνα των play offs με αντίπαλο τον Άρη (6/6, 21:30).

Ο Ricardo Vaz αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής (4/6) προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Felipe Souza ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικης και ποδοβόλεϊ.

Στην 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (5/6) από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Άρη, θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ