Ένινγκ: «Το συμβόλαιο είναι απλά το επόμενο βήμα για το μέλλον»

Ένινγκ: «Το συμβόλαιο είναι απλά το επόμενο βήμα για το μέλλον»

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στη NOVA για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη , τα πλέι οφ αλλά και το κύπελλο.

Την ικανοποίηση του για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το διάστημα της καραντίνας: «Ένιωθα ασφάλεια. Η Ελλάδα έκανε καλή δουλειά. Εκλεισε τα σύνορα αρκετά νωρίς. Νιώθω καλά. Είναι καλό που επιστρέφουμε ξανά στη δράση και περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το πόσο έτοιμη θα παρουσιαστεί η ομάδα του: «Δεν είναι εύκολο να το πούμε αυτό. Ισως να μπορέσουμε να ξέρουμε λίγα περισσότερα πράγματα μετά από το πρώτο παιχνίδι. Εχουμε υψηλό κίνητρο. Ο καθένας θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Παίζουμε χωρίς τον κόσμο κι αυτό είναι μια νέα κατάσταση στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη:«Υπέγραψα το καινούριο συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, η αλήθεια είναι και τώρα μοιάζει σαν να είναι καινούρια σεζόν. Πριν από τη πανδημία του κορωνοϊού ήταν φανταστικά με τα καλά παιχνίδια που κάναμε, με τη συμπαράσταση του κόσμου. Τώρα, αρχίζουμε από την αρχή, να παίξουμε ποδόσφαιρο, είναι κάτι διαφορετικό. Τα συμβόλαια είναι απλά χαρτιά. Έχουμε μεγάλο στόχο για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Για μένα το συμβόλαιο είναι απλά το επόμενο βήμα για το μέλλον. Στο τέλος της περιόδου μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ».

Για το τι μπορούν να προσφέρουν τα πλέι οφ στον Άρη και για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου:«Αρχικά θα πρέπει να μάθουμε το πρόγραμμα.

Αν μάθουμε πότε θα παίζουμε θα αποφασίσουμε και τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, πιστέψτε με, δεν μπορώ να δώσω σοβαρές απαντήσεις στις ερωτήσεις γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Γενικώς δεν ξέρω τι θα γίνει. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τις οδηγίες που θα δώσει στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Θέλω να δω αυτό που είδα και στη πρώτη προπόνηση, οτι είναι χαρούμενοι που επιστρέφουν. Είναι μια νέα κατάσταση, την οποία πρέπει να συνηθίσουμε. Στη Γερμανία μετά τα πρώτα παιχνίδια δείχνει η κατάσταση να βελτιώνεται. να επιστρέψει με το καλό και ο κόσμος και θα είναι όλα καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ