ΑΕΚ : «Κάναμε την καλύτερη επιλογή» είπαν Μοράν και Μασούντ

ΑΕΚ : «Κάναμε την καλύτερη επιλογή» είπαν Μοράν και Μασούντ

Μοράν και Μασούντ μιλούν στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, Έρικ Μοράν και Σοτζέι Μασούντ, φιλοξενούνται στο match programme του αγώνα με τον ΠΑΣ, με τους δύο άσους της Ένωσης να δηλώνουν πως έκαναν την καλύτερη επιλογή. Μιας και βρίσκονται σε μια ομάδα, που τους παρέχει τα πάντα, έχοντας παράλληλα υψηλούς στόχους.

«Όπως είπα από την πρώτη στιγμή, αυτή η ομάδα έχει τα πάντα για να τα καταφέρει! Αυτό το πίστευα και τώρα το βιώνω καθημερινά. Ξεκινάμε από έναν πολύ καλό προπονητή, ένα πολύ καλό επιτελείο δίπλα του, μία τέλεια ιατρική ομάδα, ενώ το ρόστερ διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα. Οπότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι να παραμείνουμε όλοι μαζί, γιατί είμαστε μια οικογένεια, αυτό βρήκα εγώ και αυτό είναι που πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας» δήλωσε ο Μασούντ Σοτζέι.

Από την πλευρά του ο Έρικ Μοράν τόνισε: «Γεγονός είναι ότι ήρθα στην ΑΕΚ χαρούμενος και σίγουρος για την επιλογή μου. Σήμερα είμαι πολύ πιο χαρούμενος από όσα συνάντησα, από τις πρώτες μου εικόνες και από την επαφή με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Είμαι ακόμα καλύτερα μετά από το πρώτο επίσημο παιχνίδι μου με τη φανέλα της νέας μου ομάδας και πλέον βλέπω το χρόνο να κυλάει υπέρ μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ